Golvslipning Stockholm

Dammfri golvslipning till bra pris

Om oss

En golvslipning är i många fall att föredra framför att byta ut golvet. Dels så är en golvslipning avsevärt mycket billigare, dels så tar den inte lika lång tid att genomföra och dels så ger den ofta en bättre effekt än vad ett nytt golv gör. Det senare förklaras till mångt och mycket av att ett befintligt golv redan satt sig, skaffat sig en fin patina och en distinkt karaktär. En golvslipning tar fram allt detta igen. Ett helt nytt golv – det tar år innan det blir lika vackert.

Vi har lång erfarenhet av att slipa golv och vi sätter en stor ära i att alltid bli klara i tid, till överenskommet pris och utan några problem. Vi ser till att du som kund är med längs hela projektet och dina önskemål och förväntningar utgör en stor del i hur vi arbetar. Du ska vara nöjd och därför är det också viktigt att du är involverad och förklarar hur du vill ha det. Vi har verktygen och kunskapen för att hjälpa dig – oavsett typ av golv.

En stor del i vår marknadsföring handlar om mun-till-öra. Det vill säga: för varje nöjd kund som anlitat oss så skapas möjligheter till nya kunder. Utför vi en perfekt golvslipning hos dig - ja, då är chansen också stor att du rekommenderar oss till vänner och bekanta. Ringar på vattnet, helt enkelt.

Ett bevis på att vi valt rätt väg gäller alla våra referenser. Vi har ett stort antal nöjda kunder som du mer än gärna får kontakta och höra dig för om hur vi jobbar samt vilka vi är. I en så pass konkurrensutsatt bransch som golvslipning i Stockholm är så blir referenser och goda omdömen den viktigaste kanalen för marknadsföring och vi hoppas att du i framtiden blir en av dessa.

Vi är rätt val av golvslipare i Stockholm